top of page
Sevenhills gebouw.jpg

ABOUT US

Let's be gin

1 januari 2017 openden wij, Jarl en Kimberley, de deuren van ons restaurant Sevenhills New York Bistro & Lounge. Na beiden 15 jaar in de horeca gewerkt te hebben als bijbaantje en later als leidinggevenden, werd het officieel. Wij gingen onze droom waarmaken en dat was een eigen restaurant beginnen waar service en kwaliteit prioriteit zijn! In Sevenhills word je ondergedompeld in de stoere sfeer die New York bezit. Er worden herkenbare maar verfijnde gerechten geserveerd met een moderne twist!

Vanaf dag 1 hebben wij een ruim assortiment gins op de plank staan. Al een aantal jaren hebben wij vele gins, tonics en garnituren geproefd. Uiteindelijk hebben we een vast assortiment van 30 gins en 10 wisselende gins. Zo blijven we onze vaste gasten verrassen met elke keer wat nieuws.

Begin 2020 kwamen wij in contact met Ben en Sander van Your Gin. Wat voor hun een aantal jaar geleden begon als een hobby, liep uit de hand tot een eigen bedrijf in de Splendor fabriek in Nijmegen. Wij spraken onze wens uit; we wilden een eigen gin! 

Wij hebben al onze favoriete botanicals uitgekozen en vervolgens zijn Ben en Sander aan de slag gegaan met het maken van onze eigen unieke gin. We hebben geproefd tot we er over uit waren; dit is de perfecte gin! 


Net als in Sevenhills staan bij de Sevenhills Gin service en kwaliteit centraal. Na lang en hard gewerkt te hebben aan het creëren van dit product bieden we u met trots de Sevenhills Gin. Een hoogwaardige gin die u sensationele smaakervaring biedt. 

About Us: Over
bottom of page